Friday

Godmorgon! 
Min förkyldnig som smög sig fram redan förra veckan börjar komma tillbaka även fast den avtog några dagar. Tråkigt, men det brukar bli bättre när man kommer igång med dagen. 
Idag är et fredag och jag har lov. Vad gör man då är frågan? Ja det får vi se helt enkelt. Tror jag ska ta emot en kund på eftermiddagen sen blir det nog bara lugnt hela dagen. 
 
Igårkväll hämtade jag upp Emelie. Vi tog en raggarsväng runt staden innan vi for vidare hem till mig och knäppte lite kort på mig. En av dom fick bli min header så där lite provisoriskt. Vill ha en riktigt bra header men jag vet inte hur jag vill ha den. Jag får luska på det. 
Vi avslutade kvällen med en sväng på ica och köpte lite kvällsfika innan vi gick skillda vägar. Jag köpte alltså en melon för 80kr!? Helt sinnessjukt. Trodde aldrig melonen kunde bli så dyr, haha! Det var tur den var god! 
 
Nu tänkte jag slurpa i mig en redbull och låta ögonen sluta rinna innan jag kan sminka mig. Tänkte sätta mig ner och fixa lite med min affärside. Självklart är den en hemlis ett tag till ;) 
 
 
 
Allmänt | |
#1 - - NORRSKEN EMMA:

fin du var i rött =)

ha en toppen bra fredag
kram

Svar: Tack så mycket!
Detsamma
Kram
Maricapika

Upp