Jag sminkade till Joakim Lundells nya musikvideo!

 

Ja, nu har det gått några dagar sedan jag var i iväg, eller ja snarare nästan två veckor. 

Jag nämnde på bloggen för ett tag sedan att jag skulle iväg på något super roligt men att jag skulle berätta längre fram när det väl var aktuellt. Självklart var min blogg nere då och tänkte inte på att jag kunde skriva och spara i utkast. 

Men jag tänkte berätta för er nu vad jag gjorde för något kul! 

 

Jag fick chansen att sminka inför Joakim Lundells nya musikvideo under tre dagar. Kanske de roligaste jag gjort på länge! Jag som är en total youtubenörd har ju sett de mesta av deras videos och jag kan inte ljuga och säga att man undrat ett flertal gånger hur dom är i verkligheten. Det fick jag chansen till. Jag skulle nog säga att dom var desamma. Joakim var dock extremt mycket lugnare än vad jag trodde och Grannen Alex var lika flummig som på hans videos vilket jag inte trodde. 

 

Vi började lördagsmorgonen med att kliva upp ganska tidigt och begav oss ner till Ninetone. Måndagen blev ganska lång då det bara var Joakim som skulle fixas. Men vi hade kul ändå. Vi drack mängder av kaffe och godis, hjälpte till att fixa rekvisitan och åt pizza. Hel mysig dag med andra ord.

Man var skapligt trött den kvällen. Smycket nya intryck och miljöer. 

Lördagen vart betydligt längre och mer att göra. Joakim skulle sminkas på morgonen sen var det även tre statister som skulle göras i ordning. Efter det blev det pizza denna dag med. Sedan var det dax att sminka tjejerna som sjunger i låter då de också skulle vara med en snutt i videon. 

 

Söndagen vart lite kortare. Morgonen började även idag  med att Joakim skulle fixas men deras morgon möte drog ut i tid och vi fick sitta och vänta i närmare tre timmar. Tur det fanns massa gotta att smaska på och att jag och den andra make up artisten kom så himla bra överens.  När mött vart klart piffade vi till Jocke och sedan packade vi ihop sakerna och hämtade min stereo från inspelningsplatsen som dom lånat från mig. Sjävklart flörtade jag till mig en videohälsning till lillebror när det var dax att skiljas åt från alla. 

 

Så himla roliga dagar och inte minst sagt lärorika. Det var så himla underbart att få höra hur pass nöjda dom var över oss och det är bara att hålla tummarna att dom hör av sig för framtida arbeten!


 
Allmänt | |
Upp